Visszavágnánk a korábbi vereségért

Húsvét szombatján 16:30-tól, az NB III Nyugati-csoport 27. fordulójában az öt meccse veretlen, jelenleg 54 ponttal a 3. helyen álló PMFC a 17-tel kevesebb egységgel rendelkező, a tabella 8. fokán tanyázó Szekszárdi UFC-hez látogat a visszavágás reményében.

Márton Gábor vezette csapatunk ősszel meglepetésre itthon 1-0-s vereséget szenvedett el az akkor még Varga Balázs trenírozta tolnai sárga-feketéktől. A szekszárdi gárda élén azonban egy ideje már Kvanduk János vette át az irányítást, akivel otthon magabiztosan teljesítenek.

A Szekszárdi UFC az idei szezon során eddig 13-szor volt pályaválasztó, ezalatt szinte bevehetetlen volt az otthonuk: 6-szor nyertek, míg 6-szor végeztek döntetlenre és csupán 1-szer kaptak ki a szekszárdi stadionban játszva. Utóbbin változtatnának a pécsi piros-feketék, akik a három pontért látogatnak oda hétvégén.

Az ellenfél csapatában ezúttal is sok lesz az ismerős arc – gondoljunk csak az ősszel még nálunk futballozó Horvát Gáborra, Havasi Dánielre, vagy az utánpótlásunkban is megforduló Márkvárt Patrikra -, ami csak további pikantériát adhat a szombati meccsnek.

Remélhetőleg a négynapos munkaszünetet kihasználva sokan kapnak kedvet és kísérik el labdarúgócsapatunkat a Szekszárd elleni idegenbeli ütközetre. A vendégszektort a Keselyűsi út felől, a sportcsarnok parkolójából lehet megközelíteni, ahol büfé, valamint mosdó áll a szurkolók rendelkezésére. A belépőjegyek ára egységesen 500,-Ft.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram