Tartalékosan is győzni kell

Szombaton nem számíthat sétagaloppra a PMFC, amely az NB III Közép-csoport 29. fordulójában a kiesés elől menekülő Mórahalom VSE otthonába látogat. A piros-feketék kispadjára ezúttal sem ülhet le a kétmeccses eltiltását töltő Márton Gábor, hiányozni fog a csapatból az 5 sárgás Fellai József, az U18-as válogatottal készülő Varga Tamás és az újból megsérülő Erőss Csaba. Ám a mecsekaljaiaknak a papírforma alapján így is be kell húzniuk a vendéggyőzelmet.

Sasa Vojnic-Zelic sárga-fekete alakulata jelenleg a tabella 11. helyén tanyázik, ráadásul az elmúlt két tétmeccsüket elvesztették, miközben a bennmaradásért harcoló riválisak gyűjtögették a pontokat. Éppen ezért a mórahalmiak várhatóan alaposan felszívják majd magukat az április 29-én, 17:00 órakor kezdődő ütközetükre.

Vendéglátóinknak az egy pont is sokat számíthat céljaik elérése érdekében, míg a mieink csak a győzelemmel lennének elégedettek. Főleg annak tükrében, hogy ősszel 5-0-ra nyertünk ellenük itthon. Az akkori gólok sorát Bodor Márkó indította, majd zárta le, közte azért betalált még Fellai József, Károly Bálint és Koller Krisztián is.

Pmfc-Mórahalom-044

Labdarúgócsapatunk egyébként jó formának örvend. Mint ismert, legutóbb a listavezető Budafoki MTE ellen úgy végeztünk itthon 1-1-es döntetlenre, hogy a látottak alapján mi álltunk közelebb a győzelemhez. Előtte Szekszárdon harcoltuk ki a sikert, még korábban a Mórahalommal hasonló cipőben járó Gyula gárdáját vertük meg pályaválasztóként 3-0-ra.

A szombati párharc egyik különlegessége, hogy a két gárda adja a csoport két gólkirály-jelöltjét: a Mórahalom színeiben futballozó támadó, Crkvenjakov Dalibor jelenleg 21 találatnál jár az idényben, míg őt követi a pécsiektől Károly Bálint, aki jobbára balszélsőként bevetve eddig 17-szer zörgette meg az ellenfelek hálóját.

Az április 29-én, szombaton 17:00-kor kezdődő Mórahalom VSE – PMFC bajnoki találkozóval kapcsolatos tudnivaló, hogy a vendégbelépő ára egységesen 500 forint, amit kizárólag a helyszínen (6782, Mórahalom, Móradomb krt. 14-16.) lehet majd személyesen megvásárolni. A vendégpénztár egy órával a kezdés előtt nyit ki. A meccs alakulását ezúttal is élő, szöveges közvetítésünkön keresztül követhetik!

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram