Játékosaink csöppet mazochisták

Márton Gábor szerint labdarúgócsapatunk főleg a második játékrészben mutatott játéka alapján megérdemelten nyert a Mórahalom ellen.

Labdarúgócsapatunk szombat délután 4-0-ás győzelmet aratott a Mórahalom VSE otthonában az NB III Közép-csoport 29. fordulójában. A két meccses eltiltását letöltő Márton Gábornak az első félidő kapcsán bőven volt hiányérzete, aminek hangot is adott, de a második játékrészben nyújtott játékkal már elégedett volt vezetőedzőnk.

– Az első félidő nem olyan volt, mint amit vártam, ezért a szünetben megkapták a magukét a játékosok – így Márton Gábor. – Nem tudom, hogy ez miért jó nekik, de úgy tűnik, egy csöppet mazochisták. A második félidő viszont már rendben volt, rúgtunk további három gólt, illetve kihagytunk legalább ennyi ziccert. Megérdemelten nyertük meg a mérkőzést, a második játékrészben pedig kifejezetten jól futballoztunk – mondta el a PMFC vezetőedzője.

A házigazdák trénere, Sasa Vojnic-Zelic számára fontos volt a Pécs elleni meccsen, hogy csapata harcias mentalitásról tett tanúbizonyságot. A bennmaradásért küzdő mórahalmi alakulat első embere szerint ha hasonló szellemben játszanak a bajnokság hajrájában, akkor annak meglesz az eredménye.

– Meglátszott, hogy mekkora különbség van a két csapat között – ismerte el a Mórahalom VSE trénere. – A vereség ellenére elégedett vagyok a játékosok hozzáállásával, hiszen megmutattuk, hogy képesek vagyunk felvenni a versenyt egy nálunk jóval erősebb gárdával szemben. Számomra fontos, hogy látszott a csapategységünk. Ha megőrizzük ezt a harcos mentalitást, akkor a hátralévő fordulókban nem maradnak el a pontok sem. Az utolsó pillanatig bízunk a bennmaradásban – vallotta be Sasa Vojnic-Zelic.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram