Ismét revansot vennénk

Május 7-én, vasárnap 17:30-tól azt a Paksi FC II-t fogadjuk, amely 51 pontjával jelenleg az 5. helyen áll az NB III Közép-csoportban. Október 30-án 1-0-s vereséget szenvedtünk a Duna-parti klub vendégeként, a visszavágás vágya fűtheti tehát csapatunkat a 30. fordulóban.

A Szekszárd és a Dunaújváros ellen már sikerült a revans az őszi vereségét, miért ne lehetne így az atomvárosiak ellen is?

A feladat azonban biztosan nem lesz egyszerű. Osztermájer Gábor legénysége utolsó három mérkőzését egyaránt megnyerte, együttesükbe ráadásul sokszor visszajátszanak az NB I-es keret tagjai, legutóbb például Szalai András, Báló Tamás, Jelena Richárd, és a tavalyi NB II-es gólkirály, Daru Bence.

PaksII-Pmfc-020

Nem kell azonban félteni a mecsekaljaiakat sem, akik remek sorozatot futnak. Legutóbbi 8 meccsükön 6 győzelem mellett 2 döntetlent értek el a pécsiek. Múlt szombaton Mórahalmon arattunk 4-0-s diadalt.

Jó meccsre van tehát kilátás vasárnap, amit kár lenne kihagyni a baranyai futballbarátoknak!

A bajnokinak ráadásul külön pikantériát ad, hogy 1 pontra megközelítettük a második helyezett Szigetszentmiklóst a tabellán. Így a következő héten, hetekben akár meg is előzhetjük őket. A zöld-fehérek most a Komlót fogadják szombaton, míg az éllovas Budafok a Pénzügyőrhöz látogat.


NB III Közép-csoport, 30. forduló
PMFC – Paksi FC II.
2017. május 07., vasárnap, 17:30
Pécs, PMFC Stadion


Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram