Ez nem Erőss szezonja

Sajnos igencsak rájár a rúd a PMFC hátvédjére, Erőss Csabára, aki alighogy felépült bokasérüléséből, most ismét a hiányzók listájára került. A 23 esztendős védő két hete tért vissza a Budafoki MTE elleni rangadón, a találkozó 25. percében azonban egy ártalmatlannak tűnő sprint közben pattanást érzett a combjában, aminek következtében később le is kellett cserélni.

– Mintha kést szúrtak volna a combomba – elevenítette fel a nem túl kellemes pillanatot Erőss Csaba. – Beszakadt a hajlítóizmom, úgyhogy emiatt nem tudtam folytatni a játékot. Hála Istennek a bokám már teljesen rendben van, ezen tehát túlvagyok, ám most jött a következő akadály. Úgy néz ki, számomra ez egy ilyen időszak, de túl fogok lépni ezen is – mondta hátvédünk, aki idén 14 bajnokin jutott szóhoz.

PaksII-Pmfc-017

Erőss Csaba még nem tudja, hogy a szezon hátralévő fordulóiban pályára léphet-e. Mindazonáltal megtesz minden tőle telhetőt a visszatérés érdekében. A kezeléseket becsülettel végigjárta, ezen a héten már elkezdett különmunkát is végezni. Ez magában foglalja a biciklizést, a kocogást, illetve délelőttönként eljár úszni, délután pedig a rehabilitációját végzi.

Azért is igazságtalan a helyzete, mert hátvédünk mindig példaértékűen dolgozik, az elsők között érkezik az edzésekre és szívből játssza ezt a játékot, a hozzáállására nem lehet semmi panasz. Reméljük, hamarosan fordul a szerencséd! Várunk vissza, Csabi!

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram