Védőink hozták a gólokat

Labdarúgócsapatunk hátrányból felállva 3-1-re nyert a Paksi FC II. ellen.

Győzelemmel vettük az akadályt a 30. fordulóban, ráadásul remekül fociztunk a Paks II. ellen. Az első félidőben a játékunkkal semmi gond nem volt, ha értékesítjük a helyzeteinket, három–négy góllal is vezethettünk volna. Koller Krisztián betalált, de les miatt érvénytelenítették a gólt, Kónya Dávid lövését elcsípte a kapus, Károly Bálint nem sokkal a bal alsó mellé tüzelt, majd a 30. percben Koller próbálkozása után Szalai mintha kezezett volna a gólvonalon, de nem kaptunk tizenegyest. Nem sokkal később Károly Bálint fejesénél a jobb kapufa tövén csattant a labda, s ezután jött a feketeleves: Simon bombagóljával vezetést szereztek a vendégek. De nem adtuk fel, hiszen volt még vissza egy félidő. Ami aztán csodálatosan sikerült. Nem sokkal a kezdés után máris egyenlítettünk Fellai fejese révén, majd néhány perccel később Krapecz góljával már vezettünk is! Látszott, hogy elkaptuk a fonalat, s a végére még maradt egy gólunk: Fellai tudott duplázni, s ezzel beállította a 3-1-es végeredményt. Közben rengeteg helyzetet hagytunk ki, de szerencsére ez ezúttal belefért.


NB III., Közép-csoport, 30. forduló
Pécs, PMFC Stadion, 500 néző. V.: Mód.
PMFC – Paksi FC II. 3-1 (0-1)
Gólszerzők: Fellai (48., 91.), Krapecz (56.), ill. Simon (39.).

PMFC: Sólyom – Fekete, Krapecz (Kónya K., 69.), Fellai, Szabó R. – Koller, Turi – Nagy Zs. (Frank, a szünetben), Bata (Hleba, 87.), Károly B. – Kónya D. Vezetőedző: Márton Gábor.

Paksi FC II.: Székely – Szalai, Nagy Á., Bagó, Hanol – Kesztyűs, Bognár (Rácz, 79.) – Vlasics, Simon, Daru (Fejős, 12.) – Jelena. Vezetőedző: Osztermájer Gábor.


Márton Gábor: – Az esőzések ellenére remek talajú pályát varázsoltak nekünk a pályamunkásaink. Jól játszottunk, irányítottuk a találkozót és összességében megérdemelten nyertük meg a színvonalas összecsapást. A teljes edzői értékeléséket hétfőn olvashatják el. A mérkőzés élő, szöveges közvetítését ITT tekintheti meg újra.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram