Osztályon felüli bajnokit játszottunk

Márton Gábor büszkén beszélt csapatunk Paksi FC II. elleni teljesítményéről. Úgy látja, erőnk az egységességben rejlik.

Labdarúgócsapatunk 3-1-es győzelmet aratott a Paksi FC II. ellen az NB III Közép-csoport 30. fordulójában. A mieink közül Fellai József duplázni tudott, de betalált még másik belső védőnk, Krapecz Balázs is. A hazai sikerrel végződő találkozót követően először a piros-feketék vezetőedzője, Márton Gábor osztotta meg gondolatait a látottakról.

– Az esőzések ellenére remek talajú pályát varázsoltak nekünk a pályamunkások – kezdte trénerünk. – Azt gondolom, az egész meccset irányítva jól játszottunk. Nehéz kikerülni, hogy az első félidőben több olyan játékvezetői ítélet született, ami véleményem szerint befolyásolta a fordulásunkat. Aztán ellenfelünk egy kapura lövésből megszerezte a vezetést. A játékkal nem volt gond, de a befejezéseknél jobb döntéseket is hozhattunk volna. A szünetben próbáltuk felerősíteni azokat az elemeket, amikből aztán megnyertük a találkozót. Gondolok ezalatt a pontrúgásokra, kettőből mindjárt megfordítottuk az állást – folytatta. – Utána a vendégeknek már nem igazán adódott helyzete, míg a csapatomnak volt tartása, látszott az egységesség, a végén pedig egy szép akció lezárásaként bebiztosítottuk a győzelmet. Úgy gondolom, abszolút megérdemelten nyertük meg az összecsapást – nyilatkozta a PMFC vezetőedzője.

A vendégek mestere, Osztermájer Gábor, aki játékosként a PMFC-ben is megfordult, a vereség ellenére nem volt letört. Szerinte ugyanis elfogadható, hogy sajátjai nem bírtak a Pécs elleni ki-ki bajnokin.

– Szerintem osztályon felüli mérkőzést láthattak a szurkolók. Mindkét csapat nyíltan felvállalta a támadófocit, aminek következtében itt is, ott is szép lehetőségek adódtak. A második játékrészre két helyzettel jöttünk ki, amit azonban rosszul játszottunk le. A másik oldalon aztán egy szögletből gólt kaptunk, majd még egyet. Ezzel megfordult a meccs, a pécsiek jól játszottak, igaz, mi sem panaszkodhattunk. Számunkra ugyanakkor elfogadható, hogy Pécsett egy ki-ki meccsen 3-1-re kikaptunk – ismerte el Osztermájer Gábor.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram