Ilyen sem mostanában volt

Hétfő óta arra a kérdésre szavazhattak szurkolóink itt a honlapon, hogy ki volt a Paksi FC II. elleni bajnoki mérkőzés legjobbja. Mint ismert, labdarúgócsapatunknak múlt vasárnap az NB III Közép-csoport 30. fordulójában 3-1-re sikerült hazai pályán legyőznie a Duna-parti gárdát, akik ellen góljainkat a Fellai József – Krapecz Balázs védőpáros szállította.

szavazás

A voksolást lezárva kiderült, drukkereink szerint a két találatot szerző Fellai József nyújtotta a legjobb teljesítményt a paksiak második számú gárdája ellen. A leadott szavazatok közel felét, negyvenhat százalékot ugyanis ő gyűjtött be. A szezonban 26. bajnokiján kezdő 27 esztendős focistánk múlt hétvégi duplázásával egyébként már 5. góljánál jár az idényben.

– Figyelemmel követtem a szavazást, néha-néha rápillantottam az állásra és most rendkívül jó érzéssel tölt el, hogy a szurkolók engem láttak a legjobbnak. Köszönöm mindenkinek, aki rám voksolt, igyekszem a hátralévő mérkőzéseken is meghálálni a bizalmat. Nem is tudom mikor dupláztam legutóbb, talán még valamikor jó régen, a Kozármisleny színeiben, amikor szintén Márton Gábor volt az edzőm – mondta Fellai József.

Védőnk a mérkőzéssel kapcsolatban elmondta, nem volt könnyű dolgunk az első félidőben, de nem csak az ellenfél miatt. A találkozó napján többször is eleredt az eső, de még a bemelegítés közben is eléggé borús volt az idő, aztán egy szempillantás alatt kivirult az ég, erősen tűzött a nap, s így fülledtté vált a levegő a pályán. A játékosok ezért az első félidő huszadik percére csak úgy kapkodták a levegőt.

– Nem volt egyszerű a játékra koncentrálni, de szerencsére jól jöttünk ki belőle. Szó volt már róla, hogy néha pontrúgásokkal kéne eldöntenünk a meccseket, ami ezúttal be is jött. Két szögletből megfordítottuk az állást, előbb én, majd pedig védőtársam fejeltünk a Paks hálójába. Végül egy labdaszerzést követően kaptam egy remek labdát, amit már csak be kellett lőnöm – elevenítette fel az eseményeket Fellai József.

Futballistánk hozzátette, hogy a hátralévő fordulókban is próbál majd betalálni akár fejjel, akár lábbal, hozzásegítve a csapatot ahhoz, hogy a bajnokságot a második helyen zárják. Ennek érdekében igyekeznek behúzni a Békéscsaba 1912 Előre II. elleni hétvégi bajnokin is a három pontot. Ami a hosszú utazás, valamint az ellenfél kiszámíthatatlansága miatt nem lesz éppen egy sétagalopp, ugyanakkor nem tartja lehetetlen küldetésnek.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram