A PMFC-meccs volt számukra a jutalom

Károly Bálintnak, a PMFC házi góllövőlistáját 18 találattal vezető balszélsőnek mondhatni saját kis szurkolótábora volt a Budafoki MTE és a Paksi FC II. elleni bajnoki találkozókon. Édesanyja mellett testvére, illetve az ő tanítványai ugyanis a lelátóról drukkolták végig a meccseket.

Károly Bálint öccse, Károly Alex ugyanis szintén felnőtt szinten focizik, méghozzá a Zala megyei I. osztály jelenlegi sereghajtója, a Türje SE igazolt labdarúgója, amellett, hogy 23 éves kora ellenére az utánpótlást is a legjobb tudása szerint vezeti.

Pmfc-Budafok_1-014

– Alex a foci mellett a helyi iskolás gyerekeket edzi – kezdte Károly Bálint. – Nagyon ügyesek a srácok, nemrég megnyertek egy megyei döntőt, amiért cserébe azt kérték, hogy hadd nézzék meg a PMFC hazai mérkőzését. Nagyon élvezték az összecsapást, azért is jöttek el másodszorra is. Korábban itt voltak a Budafok ellen, megfogta őket a hangulat, így örömmel jöttek vissza.

Az ifjú zalai gyerekek ezúttal sem csalódhattak a látottakban, a pécsi csapat meggyőző játékkal nyerte meg a paksiak második számú gárdája elleni mérkőzést. A lefújást követően aztán örömmel pacsiztak a hazai játékosokkal, no meg persze edzőjük bátyjával, Károly Bálinttal. Balszélsőnket emellett édesanyja is köszöntötte, ami szintén jól esett neki.

Pmfc-Paks_II__3-007

– Vasárnap este együtt tudtunk tölteni egy kis időt, elmesélték, hogy milyen jó kirándulás volt nekik Pécsre buszozni. Máshol még így szervezetten nem voltak, külön kérésük volt, hogy a PMFC-t nézhessék meg a srácok, tudják ugyanis, hogy itt focizok. Jól esett őket látni a tribünön. Ha idén már nem is jön össze, de jövőre szívesen eljönnének ismét a Stadion utcában egy-egy jónak ígérkező meccs erejéig – tette hozzá végül Károly Bálint.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram