Tartani a második helyet

Az NB III Közép-csoport 31. fordulójának múlt szombati nyitányán, Békéscsabán aratott 3-0-s győzelmével a PMFC megelőzte az addig előtte álló Szigetszentmiklóst, hiszen a Pest megyeiek vasárnap 2-1-re kikaptak Szentlőrincen.

Márton Gábor vezette labdarúgócsapatunk zsinórban harmadik sikerének köszönhetően átvette a tabellán a második pozíciót, ennek megtartásáért azonban még meg kell harcolnunk a bajnokság hajrájában.

Az aranyérem sorsa ugyanakkor hétvégén végérvényesen eldőlt, hiszen a listavezető Budafoki MTE a várakozásoknak megfelelően 4-0-ra nyert otthon a Dunaharaszti ellen, így Pruknek Lászlóék három körrel a vége előtt már biztos feljutók.

Pmfc-Paks_II__3-037

A pécsiek számára tehát maradt a harc az ezüstéremért, a hátralévő fordulókban ezt szem előtt tartva kell pályára lépnie együttesünknek. A mecsekaljaiaknak némi előnyt jelenthet, hogy egymást követően két alkalommal is itthon játszanak.

Május 20-án, szombaton este 18:00 órakor a mieink a kiesés elől menekülő Dabas-Gyón FC-t fogadják a Stadion utcában. Mint emlékezetes, ősszel 10-0-ra ütöttük ki soros vetélytársunkat, amely jelenleg hat meccses vereségszériában szenved, így most is esély nyílik egy sokgólos találkozóra.

A 32. játéknapon a minket üldöző, bronzérmes helyen álló Szigetszentmiklós a Gyula együttesét fogadja.


NB III Közép-csoport, 32. forduló
PMFC – Dabas-Gyón FC
2017. május 20., szombat, 18:00
Pécs, PMFC Stadion


Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram