Danone Focikupa a Gyermekekért

Izgalmas „felvezetője” lesz az idei utolsó hazai NB III-as PMFC-meccsnek. A nagyok előtt ugyanis az egészen fiataloké lesz a főszerep. A mecsekaljai klub, mint regionális utánpótlás központ, a Danone, és az MLSZ Grassroots Program szervezésében valósul meg a Dél-dunántúli régió „Danone Focikupa a Gyermekekért” tornája.

A helyi eseményt, amelyen a pécsi piros-feketék U12-es gyermekcsapata is részt vesz, május 27-ére szervezik a PMFC-stadionba, a találkozók sora a harmadosztályú bajnoki előtt ér véget, érdemes lesz tehát hamarabb kilátogatni a felnőttek „hazai búcsúmeccsére”.

Névtelen

Az országos tornán összesen 96 csapat, és több mint 1200 gyermek versenyez, azért, hogy képviselhesse Magyarországot a nemzetközi döntőben, New Jersey-ben. Pécsen a házigazdák mellett a Szentlőrinc, a Kaposvár, a Paks, a Mohács, a Nagyatád, a Dunaföldvár és a Szekszárd együttesei mérik össze tudásukat.

A 13 órakor kezdődő kupán a díjakat id. Dárdai Pál, Toma Árpád és Márton Gábor adják át. Ráadásul az eseményhez egy jótékony akció is kapcsolódik, hiszen minden helyszínen sportszereket és sportfelszerelést gyűjtenek, amit állami gondoskodásban és nevelőszülőknél élő gyermekek kapnak meg.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram