U14

Pótolták az elmaradt bajnokit

Pmfc U17- Dvtk U17-006

A Lőrinc Antal vezette U19-esek 3-1-re nyertek itthon a SZEOL SC ellen, az U14-esek viszont egygólos vereséget szenvedtek a Videoton FC-től.

U19-es bajnokság, II. osztály, 26. forduló
PMFC – SZEOL SC 3-1 (1-1)
Pécsi gólszerző: Petrovics Tamás (26.), Nagy Zsombor (59.), Dienes Ádám (87.)
Edző: Lőrinc Antal

– Az első tavaszi győzelmünkre készültünk, ennek megfelelően nagyon sok helyzetet dolgoztunk ki. Célom volt olyan fiatal játékosok megmérettetése, akik jövőre erősségei lehetnek a csapatnak. Külön öröm számomra, hogy ezek a srácok megállták a helyüket és megbízható teljesítményt nyújtottak. Emellett gratulálok Dienes Ádámnak, aki megszerezte első gólját az U19-es csapatban – értékelt Lőrinc Antal, edző.


U14-es bajnokság, I. osztály, 22. forduló
Videoton FC – PMFC 1-0 (0-0)
Edző: Szabó Csaba

– A mérkőzés előtti kapkodás kissé rányomta bélyegét a kezdésre. A kiváló talajú pályán kevésbé futballoztunk jól, ennek ellenére megvoltak a gólszerzési lehetőségeink. Ellenfelünk végül egy távoli lövésből eldöntötte a mérkőzést – értékelt Szabó Csaba, edző.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Facebook Comments

OLVASTA MÁR?

11

Búcsút vettünk idősebb Dárdai Páltól

Pénteken utolsó útjára kísértük idősebb Dárdai Pált, klubunk korábbi kiváló játékosát, edzőjét, legendáját. Biztosan nincs olyan megyei sportszerető, aki ne ismerte és tisztelte volna idősebb ...