Ez a meccs rendben volt

NB III-as csapatunk szombaton magabiztosan győzte le sérülésektől és eltiltásoktól tizedelt ellenfelét, a Dabas-Gyón FC-t, amelynek mestere igencsak hízelgő dolgot mondott a PMFC-ről.

– Egy picit talán döcögősen indult, de ahogy jöttek a gólok, úgy lettek egyre magabiztosabbak a srácok – kezdte Márton Gábor. – Nem kell túllihegni ezt a meccset. Ahogy tudom, ellenfelünk ezer sebből vérzik, nagyon sok játékosuk hiányzott, ugyanakkor ez egy kötelező győzelem volt a csapatom számára. Örömteli, hogy ilyen arányban sikerült nyerni, mindig felhívjuk a fiúk figyelmét arra, hogy próbálják a maximumot kihozni az adott összecsapásból. Elégedettek lehetünk, ez a meccs rendben volt és továbbra is őrizzük a második helyet – jegyezte meg a PMFC vezetőedzője.

A vendégek trénere is kitért a mérkőzés után nehéz helyzetükre.

– Ahogy otthon, úgy itt is simán kikaptunk. Örültünk, hogy egyáltalán ki tudtunk állni a mérkőzésre. A sok sérült, eltiltott miatt az öregfiúk-csapatból, illetve az U17-es gárdából kellett játékost hoznunk ahhoz, hogy meglegyünk létszámban. Ettől eltekintve azt gondolom, az osztály legjobb csapatától kaptunk ki – jegyezte meg Iszák Gábor, a Dabas-Gyón FC játékos-edzője.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram