Isten éltessen, Zsombi!

Ma töltötte be 19. életévét csapatunk felnőtt keretének tagja, Nagy Zsombor, aki Mohácson született és ott is kezdett el megismerkedni az alapokkal, majd versenyszerűen futballozni. Tehetségét volt kitől örökölnie, hiszen édesapja, Nagy Ervin korábban szerepelt a PMFC-ben.

Játékosunk a serdülő évek során 2009 és 2011 között már megfordult a mecsekaljai utánpótlásban, az U13-as korosztályban, majd ezt követően ismét szülővárosa egyesületében folytatta a focizást. A szélső már 16 évesen szintet lépett, és bemutatkozott a „nagyok” között.

A Mohácsi TE színeiben túl van 57 megyei I. osztályú bajnokin, amelyeken 10 gólt rúgott. A piros-fehéreket egészen tavaly télig szolgálta, év elején azonban visszajött a Pécshez. Még játszhat az U19-esek között is, eddigi 6 meccsén 5-ször volt eredményes.

Emellett az NB III-as labdarúgócsapatban is bemutatkozott, csereként lépett pályára a Méhkerék, a Komló, a Mórahalom és a Békéscsaba II. ellen, míg Márton Gábor vezetőedző ez idáig egyszer, a Paks II. ellen adott neki kezdőként bizonyítási lehetőséget.

Nagy Zsombornak ezúton is nagyon boldog 19. születésnapot kívánunk!

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram