Komlón lehetnek bajnokok az öregfiúk

Szombaton dől el a bajnoki cím sorsa, a pécsieknek a döntetlen is aranyat érhet!

Szombaton rendezik a Baranya megyei I. osztályú öregfiúk-bajnokság 1-6. helyért folytatott rájátszás 10., egyben utolsó fordulóját. Az aranyérem megszerzésére leginkább esélyes PMFC szombaton 17:30-tól a címvédő, egyben ősi rivális Komlói Bányász SK vendégeként lép pályára. A tét tehát nem kicsi, ráadásul a mecsekaljaiak hétvégén visszavághatnak a tavalyi elvesztett bajnoki címért és ismét visszaülhetnek a trónra.

A pécsiek 15 ponttal a tabella első helyén állnak, mögöttük 13-13 ponttal következik a Pécsváradi Spartacus SE és a Kozármisleny SE. Üldözőink elméletileg még beleszólhatnak a bajnoki cím megszerzésébe, ám a piros-feketéknek a kötelező győzelem mellett elegendő lenne akár az egy pont is a komlói kék-fehérek ellen. Sőt, még abban az esetben is a mieink lesznek a bajnokok, ha borul a papírforma és mindhárom várományos kikap.

Ezzel azonban nem számolnak a pécsiek, akik az idei rájátszásban egyszer már legyőzték a Komló gárdáját. Mint ismert, az 5. fordulóban öregfiúk-labdarúgócsapatunk hazai pályán 5-1-re verte meg az egykori bányászváros idősödő alakulatát. Akkor Vető Gábor mellett Soós Attila és Szatmári Sándor talált be a vendégeknek, míg Nagy Ervin duplázni tudott. A PMFC ezúttal is hasonló sikerre készül, és mint megtudtuk Élő Tibor csapatvezetőtől, a mieink várhatóan legerősebb keretükkel állnak majd ki!


Öregfiúk M.I. – 1-6. helyosztó, 10. forduló
2017. június 3., szombat, 17:30
Komlói Bányász SK – PMFC
Komló, Komlói BSK Sporttelep


Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram