Bata és Somogyi vezényelt

IMG_6079

Lassan kitör a nyári szünet az iskolákban, ilyenkor már nem veszik olyan komolyan az oktatást, sokkal inkább szervezett programok keretében a szabadban töltik el idejüket a diákok. Rendben is van ez így, nehéz a tanulókat a nagy melegben a tantermekben nyugalomra inteni. Éppen ezért hétfő délelőtt a Szigeti úti Miroslav Krleza Horvát Iskola párját ritkító udvarán idén is nagyszabású sportnapot tartottak.

IMG_6077

Az általános iskolások többek között a kosárlabda, a tollaslabda, a falmászás, valamit az elmaradhatatlan foci közül választhattak. Ennek kapcsán idén is meghívást kaptak a PMFC felnőtt labdarúgócsapatának tagjai. Klubunk részéről Bata Kristóf és Somogyi Máté vezényelt le sorversenyt a kisiskolások számára.

IMG_6069

Az alsóbb évesek három csoportba osztva közel 15 számban mérhették össze gyorsaságukat, labdaügyességüket. A pécsi focistáknak meglepően könnyű dolguk volt, hiszen a fiúk és a lányok szinte félszavakból is megértették az adott feladatot, amit aztán nagyon hatékonyan végeztek el. A végig jó hangulatú versengést követően pedig még egy közös fénykép is készült a PMFC focistáival.

OLVASTA MÁR?

13886468_1150046885016224_4775505113290050823_n

Hárompontos bemutatkozás

Soha rosszabb bajnoki rajtja ne legyen a pécsieknek! A Baranya megyei I. osztályt magabiztosan megnyerő PMFC vasárnap délután egy osztállyal feljebb, az NB III Közép-csoportjának ...