U16

U16: Szezonértékelés

IMG_6100

Folytatjuk a PMFC utánpótlás csapatainak szezonértékelését, ezúttal az U16-osokról lesz szó. A Lőrincz Sándor vezette piros-feketék 8 győzelemmel, 10 döntetlennel és 12 vereséggel a 12. helyen végeztek a másodosztályú korosztályos bajnokságban. A halovány szereplés részleteiről Lőrincz Sándor adott számot:

– A bajnokság kezdete előtt sok problémával kellett megküzdenünk. Így utólag felvetődött bennem, lehet, hogy más rendszerben kellett volna játszatni a csapatot. Ez azért fogalmazódott meg bennem, mert az utolsó fordulóban (az ezüstérmes csapat ellen) így játszottunk, és úgy tűnt, hogy jobban ki tudtuk segíteni egymást. Felemás volt a két idényünk, az egyéni és a csapat teljesítése szempontjából is. A gárdát megismerve, azt tudom mondani, hogy az őszi szereplésünk várakozáson felüli volt (5. hely), amiben nagyban közrejátszott, hogy az ellenfelek körbeverték egymást. Az őszi bajnokság után az egyik kitűzött célunk az volt, hogy a labdabirtoklásunkat, illetve a labdakihozatalunkat jobbá tegyük. Ezen érzésem szerint sikerült javítanunk tavasszal. Ősszel sok egyéni hibát vétettünk, amikből gólokat kaptunk. Sajnos azt kell mondanom, hogy ez tavasszal megsokszorozódott, így sok pontot vesztettünk. Célunk volt, hogy javuljunk helyzetkihasználásban, sajnos ezt sem tudtuk megvalósítani, amit a tavasszal rúgott góljaink száma is igazol. A bajnokság befejezése után a többi csapatot is látva azt tudom mondani, hogy a bajnokságban a 7. helyre sorolnám magunkat, ami viszont a fentebb leírt dolgok miatt sajnos nem valósulhatott meg – zárta szezonértékelőjét a PMFC U16-osainak trénere, Lőrincz Sándor.

Facebook Comments

OLVASTA MÁR?

nevtelen

Boldog szülinapot, Kuli!

Kulcsár Árpád, a PMFC korábbi labdarúgója, jelenlegi akadémiavezetője ma töltötte be 43. életévét. Kulcsár Árpád 1974. október 7-én született Pécsen, majd 10 évesen kezdett el focizni ...