U14

U14: Szezonértékelés

A PMFC U14-es együttese Kósa Sándorral kezdte el a 2016/2017-es NB I-es bajnokságot, majd öt forduló elteltével Szabó Csabához került vissza a korosztály. A piros-feketék a 10. helyen végeztek az első osztályban, 30 meccsen 10-szer győztek, 4-szer döntetleneztek és 16-szor kaptak ki.

– Egy egész évet értékelni mindig nagyon nehéz. U14-es csapatunk a kiemelt bajnokságban indult. Sajnálom, hogy az elsődleges cél az eredményesség volt – az MLSZ versenykiírása  alapján – és csak másodlagos a játékosok egyéni fejlődése. Az őszi szezon utolsó 5 mérkőzését az eredményesség szempontjából jól zártuk és a bajnokság 10. helyén teleltünk. A tavaszi felkészülésünk – amiből gyakorlatilag a pályák használhatatlansága miatt 3 hét kiesett – kevésbé sikerült a tervek szerint. A bajnokság elején több játékosunk hosszabb időre kényszerült a csapattól külön edzeni, ami sajnos létszámbeli problémához vezetett. A bajnokság tavaszi idénye felemásra sikerült, aminek több oka is volt és az évet a tabella 10. helyén zártuk. Minden kollégám azért dolgozik szeretett klubunknál, hogy a tehetségek egyszer saját nevelésű játékosként a felnőtt csapatnál mutatkozzanak be. Sajnos jelenleg a nagy részük más akadémiákat választ, amiben a mi felelősségünk is megvan, természetesen a magam részéről is. Lejáró szerződésemet nem hosszabbítottam meg, ezért ezúton is szeretnék minden kollégámtól, vezetőmtől és játékostól elköszönni és sikeres jövőt kívánni az elkövetkezendő évekhez. Hajrá, PMFC! – búcsúzott Szabó Csaba.

OLVASTA MÁR?

Győzelem a 120 perces edzőmeccsen

Csapatunk 1-0-s sikert aratott a BFC Siófok elleni 2*60 perces felkészülési mérkőzésen. NB II-es labdarúgócsapatunk szlovéniai edzőtáborából hazatérve szombaton a szintén a Merkantil Bank Liga ...
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram