Várjuk a voksokat!

Döntse el ön, hogy a Varga Tamás, Rácz Áron, Bata Kristóf, Hleba Tamás négyesből ki volt a szezon felfedezettje?

Újabb szavazásra invitáljuk szurkolóinkat! Ezúttal arra a kérdésre keressük a választ, hogy a PMFC ifjú játékosai közül ki volt a szezon felfedezettje. Íme a jelöltek:

Varga Tamás:

– A hátvéd 1999. november 11-én született Pécsen. Keretünk legfiatalabb tagja a PMFC U19-es csapatában kezdte szezonját, míg a felnőttek között pályára lépett a Videoton elleni Magyar Kupa-meccsen, emellett az NB III-as bajnokságban 16 alkalommal jutott szóhoz. Az U18-as válogatott játékosaként nemrég Kínában járt egy nemzetközi tornán, amelyet végül sikerült megnyerniük.

Rácz Áron:

– Az 1999. június 24-ei, szekszárdi születésű középpályás 17 éves létére 19 bajnokin volt húzóembere U19-es csapatunknak. Eközben a piros-feketék felnőtt alakulatában 5-ször kezdett, 2 esetben pedig a kispadról szállt be az NB III-as pontvadászat során. Gólt ugyan nem szerzett, de kiválóan megoldotta a rá bízott feladatot.

Bata Kristóf:

– 1998. február 6-án Pécsen látta meg a napvilágot a középpályás, akit szurkolóink korábban megválasztották 2016 meglepetésemberének, s ezúttal egy újabb címre hajt. Játékosunk az U19-es bajnokságban 11 meccsen játszott, csereként pályára lépett a Videoton elleni Magyar Kupa-találkozón, az NB III Közép-csoportjában pedig 19 összecsapáson kapott lehetőséget. Egy gólja van, amit még a Dabas-Gyón FC ellen szerzett ősszel.

Hleba Tamás:

– Saját bevallása szerint megálmodta első felnőtt gólját, a Dunaújváros ellen mutatta be lövőtechnikáját. Aztán egy fordulóval később az FTC II. ellen is betalált. A középpályás egyébként 1997. február 3-án született, elég távol Pécstől, egészen pontosan Debrecenben. A PMFC NB III-as csapatában 10-szer kezdett, 10-szer pedig a kispadról szállt be. Szintén játszott azon a Magyar Kupa-meccsen, amikor a Székesfehérvár alakulata látogatott a Stadion utcába.

Balról jobbra: Varga Tamás, Rácz Áron, Bata Kristóf, Hleba Tamás.

Balról jobbra: Varga Tamás, Rácz Áron, Bata Kristóf, Hleba Tamás.

A voksolás mostantól számítva egy hétig él a honlap jobb oldali menüsávjában!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram