Nem egy felfedezettünk van…

Bata Kristóf és Varga Tamás holtversenyben nyerték meg szavazásunkat, így a szezon felfedezettje címet együtt birtokolhatják.

Aki követte a szezont, annak nem biztos, hogy meglepetés ez a végeredmény, hiszen mindkét fiatal kitett magáért. Bár mindketten az utánpótlásban kezdték az évadot, Márton Gábor bizalmat szavazott nekik, amivel élni is tudtak. Elsőként a Videoton elleni Magyar Kupa-meccsen jutottak szóhoz, majd szép lassan beverekedték magukat az NB III-as gárdába is.

A 19 éves irányító, Bata 19 meccsen játszhatott, ezeken 1 gólt szerzett, ezen kívül rengeteg szép csel és kulcspassz fűződik a nevéhez. A még csak 17 esztendős balhátvéd, Varga 16-szor jutott szóhoz a felnőttek között, ráadásul idő közben az U18-as válogatott keretébe is beverekedte magát.

A szavazáson mindketten 34 %-ot értek el, gratulálunk nekik!

szavazás

Harmadik lett 27%-kal az egy ideig vezető Hleba Tamás, akiről idő közben kiderült, a következő szezont nem nálunk kezdi meg. A középpályás munkamoráljára és hozzáállására soha nem lehetett panasz, lövései, pontrúgásai gyakran okoztak veszélyt az ellenfelek számára. A bajnokságban 10-10 alkalommal jutott szóhoz kezdőként és csereként, ezeken 2 gólt szerzett. Szép jövő állhat még előtte, ha ezen a poszton több rutinnal, „okosabban” tud focizni.

Lecsúszott a dobogóról Rácz Áron, akinek ettől még nem kell kétségbe esnie, hiszen fiatal, mindössze 18 éves. 7 tavaszi bajnokin kapott lehetőséget, vezetőedzőnk lát benne potenciált, de a középpálya közepén neki is „érnie kell” ebben a kulcspozícióban.

Szezonbeli utolsó szavazásunkon majd a szezon játékosára voksolhatnak szurkolóink!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram