Túl az első edzésen

Tikkasztó hőségben tartotta meg első nyári edzését labdarúgócsapatunknak Márton Gábor.

Egy hónapos szünetet követően szerdán ismét meglelt élettel a PMFC felnőtt gárdájának öltözője. A szakmai stáb és a játékosok délután öt óra előtt kezdték el egymásnak átadni a Stadion utcai klubház kilincsét, majd a társak üdvözlését követően mindenki hamar magára öltötte edződresszét.

Keretünkhöz csatlakoztak új arcok is, akik eleinte még csak ismerkedtek környezetükkel. Közülük is talán a legnagyobb név Mojzer György. A 27 esztendős támadó az előző szezonban 23 gólt szerzett a rivális Szigetszentmiklós színeiben, ebből kettőt pont ellenünk rúgott.

Rajta kívül érkezett még Puskás Gábor, aki a tavalyi idényben a Szekszárd alakulatát erősítette. Az NB II-es rutinnal bőven rendelkező 25 éves focista a védelemben bevethető. A szomszédos Szentlőrincből csatlakozott továbbá a 23 esztendős középpályás Füredi Szabolcs, valamint a 21 éves támadó, Horváth Péter.

Az első edzésre a tavaly még az U19-eseket erősítő Németh Norisz kapott meghívót, valamint egy régi ismerős is a csapattal dolgozott. Ő nem más, mint a jelenleg szabadon igazolható Horváth Adrián, akinek vezetőedzőnk engedélyezte, hogy a piros-feketékkel készüljön.

Visszakanyarodva, a tréning előtt Márton Gábor rövid beszédet intézett a játékosok felé az öltözőben, majd pedig mindenki a pálya felé vette az irányt. A szerda délután hatkor kezdődő foglalkozáson először Kárpáti Péter mozgatta át a focistákat, aki ezt követően átadta a terepet Takács Lajosnak, illetve vezetőedzőnknek. Természetesen a kapusok Volcsányi Csabával végezték a meló nagy részét.

A tikkasztó melegben zajló munka mindenki számára elviselhető volt, főleg úgy, hogy focistáink az utóbbi két hétben egyénileg készültek a kezdésre, egyes játékosok pedig a rájuk jellemző módon humoros beszólásokkal üdítették a hangulatot. Az NB III-ra készülő együttesünk eleinte napi egy tréninggel alapozik, majd a rajtig hat edzőmeccsen igyekszik tökéletesíteni a játékot. Az már biztos, hogy július 15-én a VLS Veszprém együttesét fogadjuk itthon.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram