Íme az első három

Első nyári felkészülési mérkőzésén – Frank Richárd, Mojzer György és Rácz Áron találataival – 3-3-as döntetlent ért el NB III-as labdarúgócsapatunk, amely még múlt hétvégén fogadta idehaza a VLS Veszprém gárdáját. Az összecsapáson a PMFC TV kamerája is forgott, így most egyesével megmutatjuk a pécsiek három rúgott gólját.

Első találatunkat a 26. percben szereztük meg, miután egy baloldalon vezetett tetszetős támadás során Horváth Péter tette be a kapu elé a labdát, amibe Bata Kristóf nem tudott beleérni, ám a hosszún érkező Frank Richárd már ideálisabb helyzetbe került, s nem is hibázott, kegyetlenül kilőtte a vendégek hálójának ellentétes felét, 1-1.

Ugyan 1-3-as hátrányban kezdtük a második játékrészt, de hamar sikerült faragni hátrányunkból. Egy testtel lekészített labdával a csereként pályára lépő Kónya Dávid húzott be a kapu felé, majd a rövid közeléből élesen a gólvonal elé tálalt, amibe a szintén a szünetben beálló Mojzer György ért bele, a játékszer pedig némi szerencsével a hálóban kötött ki.

A második játékrészben szinte végig egy kapura játszó piros-feketéknek a kemény, hajtós összecsapás 82. percében sikerült egyenlíteniük, méghozzá egy nem is akármilyen találattal. A tizennyolc esztendős Rácz Áron vitte a labdát a vendégekre, majd 17-ről káprázatos gólt rúgott a veszprémiek hálójába, beállítva a 3-3-as végeredményt.

Fénykép: Laufer László/Dunántúli Napló

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram