Szerdán egykori riválisunkhoz látogatunk

A PMFC a tavaly téli alapozás során a Stadion utcában látta vendégül a Kaposvári Rákóczi FC-t, az illendőség pedig úgy tartja, hogy viszonzásul most a pécsiek látogatnak el a somogyi megyeszékhely gárdájához.

Július 19-én, szerdán 19:00 órai kezdéssel egykori NB I-es riválisunk ellen a közelmúltban megújult Rákóczi-stadionban vívjuk meg a felkészülési időszak második edzőmérkőzését. Az elmúlt idényt az NB III Nyugati csoport 3. helyén záró zöld-fehérek már túl vannak két összecsapáson. Artner Tamás gárdája egyaránt 3-0-ra győzte le a Videoton FC második csapatát, valamint a Turi Zsolt vezette Szentlőrinc SE-t.

A somogyiak pályára lépői között rengeteg egykor magasabb osztályban bizonyított labdarúgó szerepel. A zöld-fehéreket erősíti például a korábbi válogatott támadó Rajczi Péter, illetve egykori NB I-es csatárunk, Andorka Péter is. Egy kemény mérkőzésre van tehát kilátás. A vendéglátóinktól kapott tájékoztatás szerint a szerdai Kaposvári Rákóczi FC elleni edzőmeccs mindenki számára ingyenesen tekinthető meg, szurkolóinkat a vendégszektorba várják.


Felkészülési mérkőzés
2017. július 19., szerda, 19:00
Kaposvári Rákóczi FC – PMFC
Kaposvár, Rákóczi-stadion


Fénykép: Laufer László/Dunántúli Napló

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram