Megmutatjuk Kónya Dávid góljait!

A PMFC szerdán 2-1-re megnyerte a Kaposvári Rákóczi FC elleni idegenbeli felkészülési összecsapását. Csapatunk második nyári edzőmeccsén Kónya Dávid duplázott a piros-feketék közül, akinek most mindkét gólját mutatjuk. Emellett összeszedtük a találkozó további nagy pécsi lehetőségeit.

Az edzőmeccs első igazán nagy helyzete: Kónya Dávid kapáslövésénél a somogyi kapusnak kellett résen lennie, máskülönben hátrányba kerülhettek volna.

Károly Bálint távolról elvégzett pontrúgása jól csavarodott ugyan, de középre tartott és így sikerült a labdát megfognia a hazai portásnak.

A 26. percben a büntetőterületen belül Slakta Balázs kaszálta el Mojzer Györgyöt, szerencsére támadónk nem sérült meg. Tizenegyes nem járt az esetért.

Fél óra elteltével megszereztük a vezetést! Egy kiugratás végén Kónya Dávid a kapust és az elmélázó hazai védelmet megelőzve passzolt a hosszú alsóba, 0-1.

A félidő vége előtt Mojzer György lövésével kis híján megdupláztuk előnyünket, de sajnos a Rákóczi portása ezúttal megmentette csapatát az újabb kapott góltól.

A fordulást követően Koller Krisztián tévesztett, pedig ha ez bement volna, akkor lehet, hogy megtörnek a zöld-fehérek.

Bő egy óra elteltével a szünetben becserélt, próbajátékon lévő támadónk, Mayer Milán csúsztatott fölé egy jónak tűnő labdát. A beadás Frank Richárdot dicséri.

Kiegyenlített ugyan a Kaposvár, ám a 87. percben egy kontra végén Kónya Dávid remek mozdulattal elfektette a hazai védelmet, és beállította a végeredményt, 1-2.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram