Tizenegy gólra nem érkezett válasz

Labdarúgócsapatunk közönségszórakoztató játékot nyújtva nyerte meg harmadik edzőmérkőzését.

Márton Gábor vezette NB III-as együttesünk a VLS Veszprém és a Kaposvári Rákóczi FC után a Tolna VFC együttesével is megmérkőzött egy felkészülési találkozó erejéig. Az egyre jobb formában lévő pécsieknél hárman – Horváth Adrián, Bata Kristóf és Varga Tamás – nem léphettek pályára, mindenki másra viszont számíthatott szombat délelőtt a szakmai stáb.

Az ezúttal fehér-fekete színű szerelésben játszó mecsekaljaiak több ígéretes gólszerzési lehetőséget is kialakítottak, mígnem a 18. percben Mojzer György révén szerezték meg a vezetést. Alacsonyabb osztályú ellenfelünk ellenben nem állt be saját kapuja elé, nyíltan felvállalta a játékot. A 42. percben aztán megdupláztuk előnyünket, mégpedig Turi Tamás szabadrúgásgóljával.

A fordulást követően viszont már felőröltük meccspartnerünket, a második félidőben a kihagyott helyzetek mellett további kilencszer zörgettük meg a tolnaiak hálóját. Összességében Turi Tamás, Frank Richárd, Wittrédi Dávid és Rácz Áron egyszer köszönt be, Mojzer György és Kónya Dávid duplázni tudott, a félidőben becserélt Horváth Péter pedig mesterhármast ért el a Tolna VFC elleni edzőmeccsen.


Felkészülési mérkőzés
Pécs, PMFC Stadion, 150 néző. Vezette: Gazdag Sándor Tamás.
PMFC – Tolna VFC 11-0 (2-0)
Gsz.: Mojzer (18., 54.), Turi (42.), Frank (47.), Horváth P. (63., 81., 85.), Wittrédi (68.,), Kónya D. (79., 86.), Rácz (82.)

PMFC: Sólyom (Gőcze, 46.) – Kónya K., Rácz, Füredi (Fellai, 46.), Szabó – Koller (Puskás, 46.), Turi (Horváth P., 46.) – Károly, Wittrédi, Frank – Mojzer (Kónya D., 62.). Vezetőedző: Márton Gábor.


A PMFC legközelebb a Kozármisleny FC ellen játszik jövő szerdán este 18:30-tól idegenben, majd az NK Osijek második számú csapatával is megmérkőzünk szombaton 18:00-tól a közeli horvát városban.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram