Misleny, majd Eszék

Ezen a héten újból két edzőmérkőzést játszik a PMFC, ráadásul mindkét alkalommal idegenben lép pályára labdarúgócsapatunk. Július 26-án, szerdán 18:30-tól Márton Gábor vezette együttesünk leendő NB III-as ellenlábasához, a Kozármisleny FC otthonába látogat. Játékosainknak ez jó alkalom lesz arra is, hogy ismerkedjenek a stadionnal, hiszen jelen állás szerint a bajnokság elején ott játsszuk majd hazai meccseinket.

A szomszédos kék-fehérek az előző idényt még a második vonalban töltötték, ám a bajnokság végén búcsúzni kényszerültek. Formálódó keretükben megtalálható több egykori játékosunk is, így egykori csapatkapitányunk, Lantos Levente, valamit olyan fiatalok, mint Hleba Tamás, Horvát Gábor vagy éppen Grabarics Máté.

A kozármislenyiek túl vannak egyébként már négy felkészülési találkozón. Kezdésként 3-1-re nyertek a Szentlőrinc SE ellen, majd pedig 2-2-es döntetlenre végeztek a Szekszárdi UFC-vel szemben. A folytatásban 4-0-ra ütötték ki az alacsonyabb osztályú Pécsváradi Spartacus SE-t, míg legutóbb a Pénzügyőr SE ellen értek el 1-1-et.

A szerdai edzőmeccsel viszont még nem ér véget a pécsiek számára a heti megmérettetések sora, hiszen a mecsekaljaiak hétvégén Eszék városába látogatnak. A PMFC ugyanis július 29-én, szombaton 18:00 órakor a szintén harmadosztályú, Dino Skender vezette NK Osijek II alakulatával csap össze egy felkészülési mérkőzés erejéig.


Felkészülési mérkőzés
2017. július 26., szerda, 18:30
Kozármisleny FC – PMFC

Felkészülési mérkőzés
2017. július 29., szombat, 18:00
NK Osijek II. – PMFC


Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram