A Dráva túlsó partján lép pályára a PMFC

Kozarmisleny_-_Pmfc-017

Labdarúgócsapatunk szombaton az NK Osijek II vendégeként játszik felkészülési találkozót.

A Márton Gábor vezette PMFC július 29-én a horvátországi Eszék városába látogat, hogy szombaton 18:00 órai kezdéssel az NK Osijek második számú együttese ellen játssza le ötödik nyári felkészülési mérkőzését.

Az előkészületi összecsapás ezúttal nem az eszékiek grandiózus arénájában rendezik meg, hanem közvetlenül a Dráva-parton elterülő NK Elektra Stadionban, amely csupán pár percre van a történelmi belvárostól.

Hétvégi fehér-kék ellenfelünk a horvát harmadosztály keleti csoportjának negyedik helyén zárta az előző idényt, a gárda vezetőedzője Dino Skender. Vendéglátóink legutóbbi edzőmeccsükön egyik bajnoki riválisunk, a Tiszakécske ellen végeztek 2-2-es döntetlenre.

A megszokottakkal ellentétben a szombati edzőmeccsről nem lesz élő szöveges közvetítés, szurkolóink csak este tájékozódhatnak az eseményekről. Részletes meccstudósításunk mellett azonban ezúttal is készülünk videós összeállításokkal, illetve helyszíni értékelésekkel.


Felkészülési mérkőzés
2017. július 29., szombat, 18:00
NK Osijek II. – PMFC
Helyszín: Eszék, Ulice Tadije Smičiklasa 1 A


Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

OLVASTA MÁR?

Névtelen7

Boldog születésnapot a mágikus pécsinek!

Olyan képességekkel megáldott labdarúgóból, mint amilyenekkel a ma 38. születésnapját ünneplő Gera Zoltán rendelkezik, nem sok van. Kétségtelen, hogy klubunk, illetve Pécs egy kiváló focistát ...