Pozsegában főpróbázunk

Szombaton utolsó nyári felkészülési mérkőzésén lép pályára a PMFC az NB III-as bajnokság rajtja előtt.

Hamarosan elérkezik a várva-várt pillanat, amikor a piros-feketék számára kezdetét veszi a bajnoki pontvadászat. Igaz, az NB III Közép-csoport 2017/2018-as idényének augusztus 13-ai rajtján Márton Gábor vezette labdarúgócsapatunk Szegeden, a SZEOL SC vendégeként kezd, addig viszont hátra van még a mecsekaljaiak számára a felkészülés főpróbája.

Hatodik előkészületi meccsünk alkalmával a horvát harmadosztályú NK Slavonija Pozega alakulatának vendégeként játsszunk, augusztus 5-én, 18:30-kor. A Papuk-hegység által körülölelt hangulatos horvát kisváros gárdájával tavaly nyáron is megmérkőztünk idegenben, az akkori összecsapáson elsöprő támadójátékkal 6-2-re nyertünk. Idén februárban viszont 2-1-re kikaptunk tőlük itthon.

Remélhetőleg együttesünknek tovább sikerül javítania a múlt hétvégén, Eszéken vétett hibákon és tovább formálódik a csapat játéka. Az eddig látottak alapján ebben mindenképpen bizakodhatunk. Pozsega egyébként közel két órás autóútra van Pécstől. Ha van olyan szurkolónk, aki ide is elkísérné a PMFC-t, annak a határátkeléshez célszerű Drávaszabolcs felé indulni, majd onnan végig az 53-as utat követni. Már csak a változatos táj látványa miatt is érdemes utazgatni!


Felkészülési mérkőzés
2017. augusztus 5., szombat, 18:30
NK Slavonija Pozega – PMFC
Pozsega, Ul. Antuna Mihanovića 10.


Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram