Megalakult a Pécsi Munkás Úszó Klub

IMG_1282

Valószínűleg a felkészülés legjobb délelőttjén van túl az NB III-as bajnokságra készülő PMFC csapata. Játékosainknak ezúttal nem a pályán kellett teljesíteniük a tikkasztó hőségben, hanem a Hullámfürdőben, a felfrissülést hozó medencében végezték el a szakmai stáb által kijelölt feladatokat.

Szerda délelőtt 10:00 órakor egymás után érkeztek kisebb-nagyobb csoportokban labdarúgóink a Hullámfürdő aulájába, majd hamar fürdőgatyára cserélték utcai ruhájukat, ezt követően pedig gyors bemosdást követően már csobbantak is a kinti hűs vizű medencék egyikébe.

A pécsi focisták gyakorta járnak regenerálódás és erősítés céljából a Hullámfürdőbe, most is valami hasonló okból esett a választás erre a programra. A kötelező hosszok leúszását követően aztán mindenki kénye-kedve szerint folytathatta a délelőtti strandolást.

Voltak, akik a medence szélén sütkéreztek, mások viszont inkább a vízben maradva labdáztak, a kisvízben fejelgettek, de akadtak olyanok is, akik csak egyszerűen élvezték, hogy a hullámok között sokkal elviselhetőbb a nyári hőség. A végén még mindenki átesett egy alapos gyúratáson.

A Hullámfürdőben tett mai látogatásunkról hivatalos Instagram-oldalunkon nézhettek meg pillanatképeket!

OLVASTA MÁR?

Pmfc U17- Dvtk U17-010

Pécsett a fiatalok

Szezonbeli utolsó hazai bajnoki mérkőzését játssza szombaton a PMFC U17-es, valamint U16-os gárdája. U17-es bajnokság, II. osztály, 29. forduló 2017. május 27., szombat, 10:00 PMFC ...