Hiába a mezőnyfölény

Fontos lett volna a jó rajt, de sajnos vereséggel kezdte a szezont labdarúgócsapatunk. Az NB III. Közép-csoportjának első fordulójában a SZEOL vendégei voltunk, vagyis rögtön rangadóval kezdtünk: a szegediek az előző idényben még az NB II-ben szerepeltek, ám kiestek, s most nyilván azzal a céllal vágtak neki a bajnokságnak, hogy vissza akarnak kerülni. De minket is ugyanez motivál, ugyanezért küzdünk – fel szeretnénk jutni a második vonalba.

Az első lépés sajnos nem sikerült. Hiába játszottunk ugyanis egyértelműen fölényben, hiába dolgoztunk ki sok helyzetet, mindössze egyszer találtunk a kapuba, ami kevés volt az üdvösséghez. A házigazdáknak ugyan sokkal kevesebb veszélyes támadásuk volt, mégis kétszer mattolták Gőczét, ami három pontot ért számukra. Örömteli, hogy szurkolóink remek hangulatot teremtettek Szegeden, és a rivális ellen idegenben is jól játszottunk, sok lehetőségünk volt a gólszerzésre, ugyanakkor nagy kár, hogy mindez nem párosult számunkra kedvező eredménnyel.


NB III Közép-csoport, 1. forduló
Szeged, SZVSE-stadion, 600 néző. Vezette: Csonka.
SZEOL SC – PMFC 2-1 (1-0)
Gólszerzők: Makszimovics (23.), Beretka (85.), ill. Koller (70.).

SZEOL: Prokop – Rácz L., Grünvald, Gajág, Lévai – Ondrejó, Forró, Makszimovics (Papp, 86.), Kéri – Beretka (Benkő, 91.), Mihály (Rabatin, 89.). Vezetőedző: Siha Zsolt.

PMFC: Gőcze – Puskás, Fellai (Rácz, a szünetben), Füredi, Szabó R. (Kónya K., 23.) – Turi, Koller – Kónya D., Károly B. (Wittrédi, 59.), Frank – Mojzer. Vezetőedző: Márton Gábor.


Fénykép: szegedma.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram