Lassan tele a padlás

Márton Gábor mondta el véleményét a Tiszakécske elleni vereséget követően.

Labdarúgócsapatunk 3-1-es vereséget szenvedett a Tiszakécske otthonában az NB III Közép-csoport 4. fordulójának szombati játéknapján. A találkozót követően Márton Gábor a következőképpen nyilatkozott a Tisza-parti összecsapásról.

– Azt kell, hogy mondjam, a jobb csapat nyert – ismerte el a PMFC vezetőedzője. – Az első félidőnek volt egy olyan szakasza, amikor minőségben felül tudott minket múlni a Tiszakécske. A második játékrészben ellenben a félpályát se tudták átlépni. Az ilyen dolgokkal lassan már tele a padlás… Meddő volt a főlényünk, hiányoztak azok a minőségi megoldások és átvételek, amikből esetleg helyzetek alakíthattunk ki volna. Megmondom őszintén, nem sokszor fordult elő edzői karrierem során, hogy az ellenfél jobb volt, úgyhogy csak gratulálni tudok a Tiszakécskének. Hetek óta visszatérően az a problémám, hogy azt érzem, riválisunk jobban akarja a sikert, mint pár játékos a csapatunkból. Nyilván mindenkinek el kell gondolkodni, hogy ez így jó-e, vagy nem, illetve, hogy emiatt érdemes-e folytatni együtt ilyen formában… – mondta el Márton Gábor.

Szabó István

A Duna Aszfalt TVSE trénere szerint sikerüket sebességüknek és szenvedélyüknek köszönhetik. Szabó István mindemellett úgy gondolja, hogy a PMFC-vel komolyan kell majd számolni a bajnokság végén.

– Fiatal a csapatom, sokat futunk és futballozni akarunk – kezdte Szabó István. – Kollégámmal múlt héten láttuk játszani a Pécset, remek csapat, de úgy gondoltam, hogy a sebességünkkel és a szenvedélyünkkel lehet ellenük keresnivalónk. Az első félidőben ezt láthattuk viszont a pályán, a második játékrészt viszont nem így terveztük. Sokkal több akciókat szerettünk volna véghezvinni, de nyilván ezeknek a fiatal játékosoknak a középpályán ezt még szokniuk kell. Kissé visszaálltunk, viszont megmutattuk, hogy védekezésben is jeleskedünk. Nagyon örülök a győzelemnek, meggyőződésem, hogy a bajnokság végén a PMFC-vel komolyan kell majd számolni, most azonban magunkkal szeretnék foglalkozni. Gratulálok a csapatomnak, a közönséget pedig ismét csak dicsérni tudom. Végig hangosan szurkoltak a srácoknak, akik ezt újabb három ponttal hálálták meg – zárta gondolatmenetét Szabó István, a Duna Aszfalt TVSE vezetőedzője.

Fénykép: Sánta László/kecskeikronika.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram