Szombaton kezdenek a pécsi öregfiúk

A címvédő PMFC-öregfiúk labdarúgócsapata a Kökény vendégeként kezdi meg a 2017/18-as bajnoki idényt.

A PMFC öregfiúk-gárdája számára szeptember 9-én, szombaton Kökényben veszi kezdetét a Baranya megyei I. osztályú öregfiúk-bajnokság 2017/2018-as idényének alapszakasz küzdelme. A piros-feketék feltett szándéka, hogy az előző, bajnoki címmel záruló évadhoz hasonlóan ismét megszerezzék az aranyérmet.

A 35 éves kor feletti megyei pontvadászat lebonyolítása nem változott a tavalyihoz képest, vagyis a huszonkét benevezett baranyai együttest az MLSZ Baranya Megyei Igazgatósága az előző évi bajnoki eredmények, illetve területi elv szerint csoportokba sorolta. Ennek megfelelően három (A, B és C) csoportot alakítottak ki.

A mérkőzések alapszakasz + rájátszásos rendszerben kerülnek lebonyolításra, téli szünet közbeiktatásával. Az alapszakasz küzdelmei szeptember 9-étől november 18-áig tartanak. Ezt követően az alapszakasz eredményei során kialakult sorrend alapján a csoportok azonos helyen végző csapatai helyosztó meccseket játszanak egymással.

A címvédő PMFC öregfiúk-együttesét idén is a „B” jelzésű csoportba sorsolták. A mecsekaljaiak ellenfele a Harkány, a Merenye, a Pellérd, a PVSK, a Szalánta, a Sellye és a Kökény lesz. Utóbbi otthonában kezdenek a piros-feketék, méghozzá szeptember 9-én, szombaton 16:30-kor.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram