U14

Pályán az utánpótlás

Egy helyen a PMFC nagypályás utánpótlás együtteseinek hétvégi eredményei.

U19-es bajnokság, II. osztály, 3. forduló
PMFC – Békéscsaba Labdarúgó Akadémia 1-1 (0-0)
Pécsi gólszerző: Csernik Zsombor (79. – büntetőből)
Edző: Horváth Zoltán

– A csapat motiváltan és agresszívan játszott a mérkőzésen. A helyzetek és a játék képe alapján győzelmet érdemeltünk volna, sokat tettünk érte, de még több kell, hogy ez megvalósuljon – értékelt Horváth Zoltán, edző.


U17-es bajnokság, II. osztály, 3. forduló
Békéscsaba Labdarúgó Akadémia – PMFC 2-1 (1-0)
Pécsi gólszerző: Széles Bence (78.)
Edző: Kósa Sándor

– Egy kimondottan jó iramú mérkőzésen, kellemetlen stílusú ellenféllel tudtunk egy végig nyílt, szoros eredményt hozó mérkőzést játszani. A srácok nagyon küzdöttek az egész mérkőzés folyamán, különösen a második félidőt uraltuk, de helyzeteinket nem tudtuk gólokra váltani. Ellenfelünk viszont jól használta ki két védelmi megingásunkat, otthon tartva a három pontot. A mérkőzés összképét tekintve az egyik pontra rászolgáltunk volna – értékelt Kósa Sándor, edző.


U16-os bajnokság, II. osztály, 3. forduló
Békéscsaba Labdarúgó Akadémia – PMFC 4-1 (1-1)
Pécsi gólszerző: Tóth Máté (4.1)
Edző: Schneider Gábor

– Két ellentétes félidő után némi szerencsével és egyéni hibáinkat kihasználva nyert a hazai csapat. Néhány játékosom még nem érzi át, hogy van felelőssége önmaga, a társai és a klub iránt – értékelt Schneider Gábor, edző.


U15-ös bajnokság, I. osztály, 3. forduló
PMFC – ETO FC Győr 5-2 (2-1)
Pécsi gólszerző: Than Olivér (30.), Keresztes Noel (34.), Soós Balázs (65.), Vogyicska Balázs (74., 77.)
Edző: Jelena Richárd

– Hatalmas dicséret illeti a csapatomat, amiért rengeteg helyzetet kidolgozva, vesztes állásból sikerült nagyarányú győzelmet aratnunk – értékelt Jelena Richárd, edző.


U14-es bajnokság, I. osztály, 3. forduló
PMFC – ETO FC Győr 1-3 (0-1)
Pécsi gólszerző: Orsós Attila (56.)
Edző: Rákóczi Gábor

– Óriási csalódás volt ez a mérkőzés. A heti munka alapján úgy éreztem, hogy ma jó játékot fogunk nyújtani. Ehelyett fegyelmezetlenül, a taktikai utasításokat nem betartva játszottunk. Szégyellem magam a látottak miatt – értékelt Rákóczi Gábor, edző.

OLVASTA MÁR?

Kialakult a bajnokság tavaszi menetrendje

Véglegessé vált az NB III Közép-csoport tavaszi szezonjának bajnoki menetrendje, egy meccset rendeznek szombaton. Az MLSZ Versenybizottsága határozatában tette véglegessé az NB III. tavaszi menetrendjét. ...
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram