Szép játék a foci

Pmfc-Kozarmisleny_3-015

Az NB III Közép-csoport 6. fordulójában a PMFC 3-0-ra nyert a Rákosmente KSK vendégeként, ezzel megszerezték szezonbeli első idegenbeli győzelmüket a piros-feketék. Márton Gábor, labdarúgócsapatunk vezetőedzője értékelése során elárulta, szerinte miért olyan szép játék a futball.

– A múlt héten történtek miatt nekem annyi elvárásom volt a csapat felé, hogy elsősorban fejben próbálják meg összeszedni magukat, valamint, hogy győztesen hozzuk le a Rákosmente elleni mérkőzést. A játék minősége ezúttal még számomra is mindegy volt, mert bár folyamatosan törekszünk a szép focira, jelen helyzetben ez is remek teljesítmény volt a gyerekektől. Gratulálok a srácoknak a győzelemhez. Többek között azért is szép játék a futball, mert a szezon során talán most nyújtottuk a leggyengébb focit, az összképet tekintve mégis simán nyertünk 3-0-ra. Azt gondolom, jelen állás szerint ez mindenkit elégedettséggel kell, hogy eltöltsön – nyilatkozta Márton Gábor.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

OLVASTA MÁR?

Öregfiúk-037

Kiütöttük a bajnoki címvédőt

Öregfiúk labdarúgócsapatunk tíz emberrel fejezte be a Komló ellen 5-1-re megnyert mérkőzést. Zsinórban másodszor hagyta el győztesen a hazai pályát a PMFC öregfiúk-gárdája. A piros-feketék ...