Siker, ezúttal idegenben

Öregfiúk-labdarúgócsapatunk fordulatokban gazdag mérkőzésen 3-2-re legyőzte a Harkányt.

A Baranya megyei I. osztályú öregfiúk bajnokság B-csoport alapszakaszának 3. fordulójában Harkányban lépett pályára a címvédő PMFC együttese. A pécsiek jól kezdték a mérkőzést, és hamar a vezetést is sikerült megszerezniük. A 9. percben Pataki Tamás talált be az ellenfél hálójába, 0-1.

Ezt követően kezdtek magukra találni a házigazdák, majd a 31. minutumban Paczier Gábor révén egyenlítettek. Innentől szinte sorra dolgozták ki helyzeteiket a harkányiak, három esetben szerencsére a kapufa mentette meg a mieinket, míg a piros-feketék büntetőt rontottak, így 1-1-es állással mehettek pihenőre a felek.

A szünet után ismét a mecsekaljaiak uralták a játékot, ami több gólszerzési lehetőségben is megmutatkozott. Az 52. percben a házigazdák portása, Tamás Norbert még szögletre tudta ütni a labdát, ám a sarokrúgást követően Lajtai Zsolt pontos fejesét már nem háríthatta, 1-2.

Sajnos együttesünk nem sokáig élvezhette újbóli előnyét, a támadólag fellépő pályaválasztók másodjára is egalizáltak. A 69. percben Prekpaljaj Krist rúgta a harányiak második gólját, 2-2. Ám a végén nem maradt el a bravúr, a 74. percben Pataki Tamás megszerezte második találatát a meccsen, beállítva ezzel a 2-3-as végeredményt.

A PMFC mérlege három fordulót követően két győzelem és egy vereség, amivel pillanatnyilag csoportjuk második helyén állnak a pécsiek. Öregfiúk-labdarúgócsapatunk a következő fordulóban, szeptember 30-án, szombaton 15:00 órakor a városi rivális, a PVSK együttesét fogadja a Stadion utcában.


Öregfiúk M. I. – B cs. 3. forduló
Harkány – PMFC 2-3 (1-1)
Gsz.: Paczier (31.), Prekpaljaj (69.), ill. Pataki (9., 74.), Lajtai (52.)
PMFC: Retkes – Lehota, Kiss (Bencze, 47.), dr. Papp, László – dr. Szanyi (Lajtai, 46.), Soós A., Nagy, Élő – Palaczki (Vető, 52.), Pataki.


 

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram