Rangadónak számít ez a párharc

Dobos Barna, a dunaújvárosiak edzője hazai pályán vágna vissza az előző szezonban Pécsett elszenvedett vereségért.

Az NB III Közép-csoport 8. forduló szombati játéknapjának rangadóján a tabella pillanatnyilag harmadik helyén álló Dunaújváros gárdájához látogat a tőle két pozícióval lemaradó PMFC. A Fejér megyei klub mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján a hazaiak vezetőedzője, Dobos Barna mondta el véleményét a hétvégén esedékes piros-feketék elleni összecsapásról.

– A Pécs kerete a legerősebb a csoportban, ennek ellenére úgy készülünk a hétvégi mérkőzésre, mint az összes többire. Rangadónak számít ez a párharc, az előző szezonban idegenben kikaptunk ezért is szeretnénk visszavágni hazai pályán. Ez nagyon nehéz lesz, de mindent megteszünk annak érdekében, hogy jó eredményt érjünk el. Ehhez kellenek az extra egyéni teljesítmények – idézi Dobos Barnát a dpase.hu.

10474729_813171625370420_8135989567787088329_n

Rajta kívül még Csehi Tamás, a PMFC-ben 2005 őszén négy NB I-es mérkőzésen pályára lépő rutinos hátvéd vett részt a sajtótájékoztatón. A hazaiak csapatkapitánya elmondta, ahogy eddig a szezonban, úgy a baranyaiak ellen is motiváltak lesznek. Hozzátette továbbá, hogy nincs veszítenivalójuk, ezért bátran kell játszaniuk. A védő reméli, gárdájának sikerül pontokat szerezni a Pécs ellen.

NB III-as labdarúgócsapatunkat szombaton Dunaújvárosba elkísérő drukkerek a stadion északi oldalán lévő ”D” jelzésű vendégszektorban foglalhatnak helyet. A vendég belépőjegyek egységesen 600 Forintba kerülnek, amiket majd a helyszínen tudnak megvásárolni, várhatóan egy órával a kezdés előtt. Az Eszperantó úti stadion ábráját ITT tekintheti meg!

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram