Ötösre nyúlik-e a sorozat?

A húszéves átok megtörése után itthon folytathatja jó szériáját a 4 meccses győzelmi sorozatot futó PMFC. Kollerék a dunaújvárosi rangadó megnyerése után a Hódmezővásárhelyt fogadják, ezúttal a válogatott mérkőzés miatt vasárnap, 15 órától.

Remekül alakult csapatunk számára a hétvége, hiszen kikapott a SZEOL és a Paksi FC II., ikszelt a Tiszakécske, aminek köszönhetően előreléptünk a 4. helyre a tabellán, 3 pontra az éllovas szegediektől. Úgy, hogy mi a dobogós csapatok közül már mindenkivel játszottunk.

Egy percre sem szabad azonban visszavennünk a tempóból, avagy jöjjön az ötödik! Hétvégi ellenfelünk a kiesés elől menekülő, nemrég edzőt váltó – az 1. fordulóban a Dunaújvárossal ikszelő – Hódmezővásárhely lesz. Valószínűleg ez egy más típusú mérkőzés lesz, mint a múlt heti, de játékosaink biztosan ezúttal is mindent megtesznek a győzelemért.

A 3 pont itthon tartása rajtunk múlik, de közben fél szemmel érdemes figyelni a riválisokat is. Az éllovas SZEOL a Kozármislenyt fogadja, míg a Dunaújváros Makóra, a Tiszakécske pedig Dabasra látogat.

Hétvégén továbbra sem lesz bevethető Varga Tamás, akinek nemrég vették le a gipszet a kezéről, most pedig a válla sérült meg olyan súlyosan, hogy műteni kell. Márton Gábor azonban már számíthat védőnkre, Erdős Gáborra, aki az átigazolási szezon utolsó napján érkezett hozzánk, de adminisztratív okokból még nem léphetett pályára. A vasárnapi meccs előtt honlapunkon igyekszünk bemutatni őt szurkolóinknak.


NB III Közép-csoport, 9. forduló
2017. október 8., vasárnap, 15:00
PMFC – Hódmezővásárhely
Pécs, PMFC Stadion


Hajrá, Pécs!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram