Zsinórban ötödször: győzelem!

Nem volt egyszerű dolgunk a Hódmezővásárhely elleni bajnokin, de a lényeg az, hogy ismét a miénk lett a három pont: 3-1-re nyertünk hazai pályán. Mindez azt jelenti, hogy zsinórban az ötödik győzelmünket arattuk, amivel felkerültünk a dobogóra – a Tiszakécske ugyanis kikapott Dabason, így kilenc fordulót követően a harmadik helyen állunk.

Meg is érdemeljük, mert ott a helyünk a legjobbak között! A Hódmezővásárhely elleni mérkőzés döcögősen indult számunkra, hiszen előbb Kónya Dávid hagyott ki egy nagy ziccert, majd a vendégek a 9. percben vezetést szereztek, de ettől egyáltalán nem roppantunk össze, nem ijedtünk meg. Tettük tovább a dolgunkat, mentünk előre, sorra alakítottuk ki a lehetőségeket, s még a szünet előtt egyenlíteni tudtunk: Koller Krisztián értékesítette a megítélt büntetőt.

A második félidőben sokáig nem tudtuk megszerezni a vezetést, de aztán a 78. percben megtört a jég, Wittrédi Dávid belőtte a második tizenegyesünket, majd az utolsó pillanatokban Puskás Gábor is betalált, így alakult ki a 3-1-es végeredmény. Szép volt, fiúk, jó úton járunk!


NB III Közép csoport, 9. forduló.
Pécs, PMFC Stadion. Vezette: Kubicsek.
PMFC – Hódmezővásárhelyi FC 3-1 (1-1)
Gólszerzők: Koller (47. – 11-esből), Wittrédi (78. – 11-esből), Puskás (92.), illetve Kökény (9.).

PMFC: Gőcze – Kónya K., Nagy J., Fellai, Szabó R. – Horváth A., Füredi (Mojzer, 46.) – Bata (Wittrédi, 68.), Koller, Károly B. – Kónya D. (Puskás, 85.). Vezetőedző: Márton Gábor.

Hódmezővásárhelyi FC: Bordás – Kormányos (Szabó M., 66.), Tóth J., Huszár, Marton (Ablonczy, 46.), Szilágyi N., Faggyas, Pataki, Prasler, Kökény, Varga B. (Szabó M. D., 82.). Edző: Szűcs Róbert.


Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram