Elhoznánk a három pontot Makóról

Labdarúgócsapatunk szombaton a sereghajtó Maros-partiak vendégeként arathatja sorozatban hatodik győzelmét.

Az NB III Közép-csoport 10. fordulójában, október 14-én, szombaton 15:00 órától az újonc Makó FC otthonában lép pályára a PMFC. A két csapat formája, illetve dobogón elfoglalt pozíciója alapján baranyai sikert vizionálhatnak a piros-feketékért rajongók, ugyanakkor Márton Gábor vezette együttesünkre nem vár egyszerű összecsapás a Maros-partján.

A pécsiek történetük során még sosem játszottak bajnoki mérkőzést Makón, így ez lesz a két fel első találkozása. A szombati mérkőzést a mieink a dobogó harmadik fokáról, míg vendéglátóink az utolsó helyéről várják. Nyilván Méhes Tibor gárdája ellenünk szeretné megszerezni szezonbeli első győzelmét, ehhez azonban nekünk is lesz beleszólásunk.

A makóiak az idei pontvadászatban eddig nyeretlenül, három döntetlennel és hat vereséggel sereghajtók. Kilenc bajnokijuk során hat alkalommal tudtak betalálni, míg a saját hálójukból tizenötször voltak kénytelen kiszedni a játékszert. A Maros-partiak legutóbbi öt bajnokijukat zsinórban elvesztették, éppen emiatt is nagy lehet bennük a bizonyítási vágy.

Ezek persze csak számszerű tények, mint az is, hogy a közelmúltban a Ferencváros elleni barátságos meccsel átadták, egyben felavatták felújított főlelátójukat. A makói Erdei Ferenc téri sportpálya tribünje és öltözője az épület rossz állapota miatt már nem tudta megfelelően kiszolgálni a diákok, a csapatok, valamint a sportolni vágyók, meg persze a szurkolók igényeit.

Október 14-én, szombaton 15:00 órától folyamatosan frissülő, élő szöveges közvetítést adunk a Makó FC – PMFC NB III-as találkozóról. Labdarúgócsapatunkat idegenbe elkísérő szurkolók a helyszínen, 500 Forintért válthatnak belépőjegyet a mérkőzésre. Drukkereink a Csongrádi utca felől tudják megközelíteni a számukra fenntartott vendégszektort.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram