Válogatott elfoglaltság

hun_belga_U16_2-6-e1505398103677

A PMFC U17-es csapatában edződő Bischoff Marcell az U16-os válogatott tagjaként készül Telkiben.

A Preisinger Sándor szövetségi edző vezette magyar U16-os válogatott vasárnap óta az MLSZ edzőközpontjában tréningezik. A 2002-es születésűek alkotta korosztályos alakulat keretébe ezúttal is meghívót kapott a PMFC U17-es csapatát erősítő Bischoff Marcell.

Védőnk az ötnapos összetartás során nem csak a tréningeken, hanem pályára lépés esetén nemzetközi barátságos mérkőzésen is bizonyíthat. Az U16-os válogatott október 17-én, 17:00 órakor, majd október 19-én, délelőtt 11:00-kor játszik felkészülési meccset Ausztria válogatottja ellen.

– Mindig öröm, ha az utánpótlásból sikerül valakinek a válogatottig eljutni. Marcell klubszinten folyamatosan az egyel idősebb korosztályban játszik, ahol meghatározó teljesítményt nyújt. Nagyon jó mentalitású, fizikálisan erős védő. Taktikailag fegyelmezett, nagy jövő áll előtte – mondta Bischoff Marcellről edzője, Kósa Sándor.

Fénykép: mlsz.hu

OLVASTA MÁR?

nevtelen

Az ősi rivalizálás újabb fejezete

Komló és Pécs együttesei közt több évtizedre visszanyúló rivalizálás zajlik, igaz, a korábbi bányászváros és a baranyai megyeszékhely közötti presztízscsata a futballt tekintve az utóbbi ...