Férfias küzdelem volt

3.5

Így értékeltek az egykori pécsi spílerek a PMFC Szentlőrinc felett aratott győzelme után – VIDEÓ.

Egymás után hetedik bajnokiját nyerte meg a PMFC. A mecsekaljaiak ezúttal az NB III Közép-csoport 11. fordulójában arattak 2-0-s hazai győzelmet a megyei rivális Szentlőrinc SE ellen. Sikerüknek köszönhetően a pécsiek a tabella élére ugrottak, 24 ponttal holtversenyben a SZEOL-lal.

Márton Gábor tanítványainak nem volt könnyű dolguk a baranyai derbin. Ezzel kapcsolatban trénerünk úgy fogalmazott, férfias küzdelem volt a pályán. Az pedig, hogy a szentlőrinci csapat is a futballra törekedett, csak emelte a mérkőzés színvonalát. Vezetőedzőnk szerint az összképet nézve megérdemelten nyertünk.

Turi Zsolt, a Szentlőrinc SE edzője nem csupán a vereség, hanem a kispadtól való meccs közbeni elküldése miatt is bosszankodhatott. A lőrinci tréner szerint a játékvezető ítéletei nagy mértékben befolyásolták csapata játékát. Kudarcukat azonban a szerencsétlenül bekapott gólok, illetve az elpuskázott lehetőségek okozták.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Facebook Comments

OLVASTA MÁR?

Névtelen

Magyar Kupa: a Videotont kaptuk!

Szeptember 2-án, pénteken 10 órakor a Magyar Labdarúgó Szövetség elkészítette a Magyar Kupa 6. fordulójának sorsolását. A PMFC az NB I-es, nyáron alaposan beerősítő Videotont ...