Vágjunk vissza!

Labdarúgócsapatunk szombaton 13:30-tól a Szekszárdi UFC együttesét látja vendégül.

Bízzunk benne, hogy az NB III Közép-csoport múlt hétvégi fordulójában Mórahalmon játszott gólnélküli döntetlen csak egy átmeneti kisiklás volt csapatunktól. Márton Gábor vezette labdarúgóink a bajnokság 13. fordulóját megelőzően pillanatnyilag a második helyet foglalják el a táblázaton, egy ponttal lemaradva a 26 pontot gyűjtő Tiszakécske mögött.

Az élmezőnyre tekintve látszik, nagy a tömörülés a ranglétra első felében, amennyiben a piros-feketék tartani akarják a tempót, és vissza akarják venni az éllovas pozíciót, akkor nincs mese, le kell győzniük itthon a Szekszárdi UFC gárdáját, amelyet szombaton 13:30-tól látunk vendégül a Stadion utcában. Előzetesen bizton állíthatjuk, nem vár könnyű kilencven perc a mecsekaljaiakra.

A szekszárdiak öt győzelemmel, négy döntetlennel és három vereséggel, tizenhét rúgott és tizenkét kapott góllal a 8. helyen állnak. Személyükben egy masszív csapatot ismerhettünk meg, ezt ráadásul a tavalyi idényben saját bőrünkön is megtapasztalhattuk, amikor is a sárga-feketék 1-0-ra győzni tudtak Pécsett. Remélhetőleg most más lesz a találkozó végkimenetele!

A belépőjegyeket november 4-én keresse a helyszínen a B-közép bejáratánál, a Stadion utcában található 2-es, illetve északon, a Szigeti útnál a 4-es és 5-ös pénztárban. Belépéshez a B-közép szektorba a 3-as, az északi ülő szektorba az 5-ös kaput javasoljuk. Kapunyitás: 12:30-tól. A belépő ára 500 Forint, míg 14 év alatt és 65 éves kor felett díjtalan a meccs megtekintése.

Hajrá, Pécs!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram