Élre álltak a pécsi öregfiúk

Az eddig veretlen Pellérd SE legyőzésével átvette csoportja első helyét a PMFC öregfiúk-csapata.

Múlt szombaton, a Baranya megyei I. osztály B-csoport alapszakaszának 9. fordulójában kőkemény rangadót vívott egymással a mérkőzés előtt még az első helyen álló Pellérd és az őket közvetlenül üldöző PMFC öregfiúk-gárdája. A piros-feketék régóta várták már ezt az összecsapást, hiszen itt volt végre esélyük átvenni a vezetést az addig a bajnokságban veretlenül menetelő pellérdiektől.

Ennek megfelelően a vendégként pályára lépő pécsiek az elejétől kezdve uralták a játékot, majd a 10. percben Élő Tibor juttatta előnyhöz a mieinket. Nem sokkal ezután Kresz Zoltán révén egyenlítettek a házigazdák, és a szünetre maradta is az 1-1-es állás. A fordulást követően viszont még nagyobb elánnal fociztak a címvédő mecsekaljaiak, akik sorra rúgták a gólokat a pellérdi hálóba.

A 45. percben a korábban csereként pályára lépő Vető Gábor, az 56. minutumban a szintén frissen beálló Szatmári Sándor, a 66. percben pedig Soós László tette egyértelművé szándékainkat. A rangadó végéhez közeledve kissé kiengedtek a PMFC-sek, ezt használta ki a duplázni tudó Telek Tamás. Ám hiába, a pécsiek így is megőrizték előnyüket és végül 4-3-as győzelmet arattak, aminek köszönhetően öregfiúk-labdarúgócsapatunk az élre állt a csoportban.


Öregfiúk M. I. – B cs. 9. forduló
Pellérd SE – PMFC 3-4 (1-1)
Gólszerzők: Kresz (17.), Telek (68., 80.), ill. Élő (10.), Vető (45.), Szatmári (56.), Soós L. (66.)

PMFC: Retkes – Lehota, Czieger (Szatmári, 43.), Kiss Gy. (Bencze, 62.), Lajtai (Soós L., 56.) – Teszárik (Nagy A., 70.), Sárai, Nagy E., Élő – Pataki, Palaczki (Vető, 41.)


 

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram