Készen állnak a Pécs elleni csúcsrangadóra

15179054_1238868402800738_1363588858097998276_n

Erős Károly, az FC Dabas edzője szerint nekik kell többet profitálniuk abból, hogy hazai pályán fogadják a PMFC-t.

Bár nyáron komolyan beerősítettek, bizonyos tekintetben az FC Dabas az idei bajnokság egyik meglepetéscsapata, amely az NB III Közép-csoport tavalyi kiírását csupán a 10. helyen zárta. Erős Károly vezetésével a Pest megyei piros-fehér gárda a mostani szezon 14. fordulóját megelőzően az ötödik helyet foglalja el. Jó szereplésüknek köszönhetően alaposan magukra találtak. Az éllovas Tiszakécskétől 2, a második helyezett PMFC-től, illetve a harmadik fokon álló Dunaújvárostól pedig 1 pont választja el őket. Közülük két gárdát ráadásul már sikerült megverniük.

– A következő fordulóban a Pécs ellen ismét egy igazi rangadó vár ránk – így Erős Károly. – Az FC Dabas az utóbbi hetek remek szereplésének köszönhetően feltornázta magát a csoport ELIT csapatainak körébe. Partiban vagyunk mindannyiukkal és a Tiszakécske és a Dunaújvárost követően készen állunk a PMFC elleni megmérettetésre is. Igen nehéz mérkőzésre számítok, véleményem szerint a Pécs az eddigi legerősebb ellenfelünk lesz, azonban hazai pályán fogadjuk őket, amiből mindenképpen nekünk kell többet profitálnunk – nyilatkozta a tréner az fcdabas.hu-nak.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Facebook Comments

OLVASTA MÁR?

Pmfc-_BP_Honved_II__0-022

Csata a kupában, kötelező a bajnokságban

Dörzsölhetik tenyerüket szurkolóink! Egyrészt csapatunk idegenben nyert 3-0-ra a Rákosmente ellen, másrészt Szentlőrincen botlott az eddig hibátlan SZEOL (2-1), míg a Tiszakécske otthon a Dunaújvárostól ...