Megajándékoztuk riválisainkat

Mindenképpen győznünk kellett volna hazai pályán az Iváncsa ellen, ám a három pont helyett csak egy lett a miénk. Nagy kár érte!

Az első félidőben rengetegszer megszerezhettük volna a vezetést, ám Wittrédi Dávid próbálkozása után a bal kapufa tövére pattant a labda, ugyanakkor el kell ismerni, a vendégeken látszott, nem véletlenül állnak a középmezőny elején – de ekkot csak derekasan védekeztek.

A második félidő elején rögtön előnybe kerültünk, Mojzer György buktatása után Wittrédi Dávid értékesítette a tizenegyest, s ekkor úgy tűnt, sínen vagyunk. De kisiklottunk. Nem sokkal később ugyanis előbb Aradi Csaba, majd Imrik Zsolt is betalált, s máris 1-2-re állt a meccs. A hátrányt ugyan gyorsan eltüntettük, Wittrédi Dávid ugyanis újabb büntetőt lőtt be, ám több gólt nem tudtunk begyötörni.

Eközben a Szentlőrinc SE megtette azt a szívességet, hogy nem kapott ki az éllovas Tiszakécskétől (0-0), vagyis ha megszereztük volna a három pontot, előztünk volna. Kihagytuk a ziccert. Sőt, visszacsúsztunk a 3. helyre. Labdarúgócsapatunk a jövő hétvégén rangadóval zárja az évet. November 25-én, 13:00 órától a SZEOL SC-t látjuk vendégül a Stadion utcában.


NB III. Közép csoport, 15. forduló
Pécs, PMFC Stadion, 600 néző. Vezette: Szommer Attila.
PMFC – Iváncsa KSE 2-2 (0-0)
Gólszerzők: Wittrédi (46. – 11-esből, 63. – 11-esből), illetve Aradi (55.), Imrik (57.).

PMFC: Gőcze – Kónya K., Erdős, Fellai (Mojzer, 43.), Szabó – Nagy J., Horváth A. – Bata (Károly B., 60.), Koller (Horváth P., 80.), Wittrédi – Kónya D. Vezetőedző: Márton Gábor.

Iváncsa KSE: Dániel – Szauter, Aradi, Kertai, Fekecs – Imrik (Büki, 79.), Pribék – Majláth (Berényi, 75.), Folmer, Cseszneki (Mag, 89.) – Balogh L.


Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram