Tűzközelből vonulunk pihenőre

Magabiztosan nyertük 2017 utolsó rangadóját, hiszen a SZEOL-nak esélyt sem adva 2-0-ra győztünk szombaton. Ezzel a mérkőzéssel véget ért számunkra a versenyév, közben pedig már el is kezdődött a tavasz.

A szegediek elleni meccs ugyanis már a 16. forduló volt, megkezdtük tehát a bajnokság második felét, hogy aztán rögtön be is rekesszük pár hónapra. Folytatni csak március 3-án fogjuk, a Kozármisleny vendégeként.

Rossz hír, hogy mindössze a 3. helyet foglaljuk el a tabellán, jó hír azonban, hogy mindössze 2 pont a hátrányunk a listavezető Dunaújvárossal szemben.

Csapatunk 12 meccs óta nem szenvedett vereséget, és ezalatt mindössze kétszer ikszelt, ebből következik, hogy 10-szer nyerni tudtunk. Nagy statisztikusnak nem kell lenni ahhoz, hogy levezessük, a szezon elejét rontottuk el. Azt azonban már sosem tudjuk meg, hogy mi lett volna, ha zökkenőmentesen indul az évad…

Pmfc-Szeol-005

De felesleges keseregni, hiszen abból a szempontból még mindig a saját kezünkben van a sorsunk, hogy mindkét előttünk álló csapattal itthon játszunk majd, és ha valamennyi meccsünket megnyerjük tavasszal, biztosan mi leszünk a bajnokok. Erre azért kevés az esély, de célnak pont megfelel!

Ami a csapatot illeti, a fiúk nem állnak le, még folytatják az edzéseket, az újévi tréningeket pedig majd január közepén kezdik meg. A felkészülésről és a keretet érintő esetleges változásokról természetesen beszámolunk majd, mint ahogy szurkolóink számíthatnak honlapunkon a szokásos év végi értékelésekre és szavazásokra is.

Szurkolóinknak köszönjük az egész éves buzdítást, találkozunk jövőre is a PMFC mérkőzésein!

Hajrá, Pécs!

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram