Bischoff egy félidőt játszott az olaszok ellen

u16_2-e1511450426735

A közelmúltban ért véget az U16-os válogatott idei utolsó összetartása Telkiben, ami kemény erőpróbát jelentett a korosztályos csapat számára, hiszen kétszer is megmérkőztek Olaszországgal. A mieink keretének ezúttal is tagja volt Bischoff Marcell, a PMFC játékosa, aki a második felkészülési mérkőzésen kapott lehetőséget.

Hátvédünk az olaszok elleni első edzőmeccsen még nem jutott szóhoz, ám a pár nappal később rendezett visszavágón már kezdőként számított rá a szövetségi edző. Védőnkkel a soraiban felálló korosztályos csapatunk az első percben egy szögletet követően hátrányba került, majd negyed óra múlva sikerült egyenlíteni, és az első félidő végéig nem változott az eredmény.

Biscoff Marcell a szünetet követően már nem futott ki a második játékrészre a társakkal, amikor is az olaszok ismét átvették a vezetést, majd nem sokkal később egy egyéni hibából megduplázták előnyüket. A lefújásig nem változott az állás, Olaszország korosztályos válogatottja másodjára is megérdemelten nyerte meg 3-1-re a felkészülési mérkőzést Telkiben.

– A vereségek ellenére is megérte a remek képességű játékosokból álló olaszokkal lekötni ezt a két mérkőzést, mert sokat tanulhattunk a kétszer nyolcvan percből, és a játékosok láthatták, miben kell még fejlődniük az egy év múlva esedékes első tétmérkőzésekig – nyilatkozta a mérkőzés után az mlsz.hu-nak Preisinger Sándor, szövetségi edző.

Fénykép: mlsz.hu

OLVASTA MÁR?

Pmfc-Vecses-001

Mindig a következőre figyelni

A bajnoki cím szempontjából lépéselőnybe került a PMFC, amihez a követlen rivális, a Tiszakécske botlással járult hozzá. A sárga-kékek szerdán pótolták korábbról elmaradt összecsapásukat, amelyen ...