Emlékezetes marad a húszéves átok megtörése

Második év végi szavazásunk során arra a kérdésre kerestük a választ, hogy szurkolóink szerint melyik volt a PMFC legjobb őszi mérkőzése. A voksolást nemrég lezártuk, úgyhogy nézzük a részleteket, azon belül is az első három legtöbb szavazatot kapott meccs rangsorát.

Megoszlottak a vélemények, de a képzeletbeli dobogó alsó fokára a SZEOL SC ellen 2-0-ra megnyert őszi szezonzáró mérkőzés fért fel, míg a válaszadók szerint ennél jobb meccs volt a Szekszárdi UFC felett hazai pályán aratott kiütéses, 7-0-s diadalunk.

unnamed

A szavazatukat leadó drukkerek döntő többsége, 55% alapján az ősz legjobb mérkőzése a Dunaújváros vendégeként elért 3-2-s pécsi sikerrel záruló rangadó volt. Együttesünkből Horváth Adrián egy káprázatos összjátékot követően nyitotta a gólok sorát, majd Koller Krisztián előbb büntetőből, majd akcióból talált be.

Ezzel együtt a Fejér megyei csapat otthonában közel két évtizedes átkot sikerült megtörniük a piros-feketéknek, akiknek lélektanilag és önbizalom szempontjából sem volt utolsó a három pont elhódítása. A mérkőzésről két felvétel is fennmaradt az utókor számára, ezek felelevenítésével köszönjük azoknak, akik részt vettek a szavazáson.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram