Megkezdtük a felkészülést!

A téli felkészüléshez hó is dukál, gondolta az időjárás és a múlt heti kora tavaszt felváltotta az igazi tél, jelentős mennyiségű hóval. Ez azonban komolyan nem befolyásolta NB III-as csapatunk terveit, mindössze a kinti felmérés lett elnapolva. Az első edzés a teremben egy félórás bemelegítéssel, illetve erősítéssel kezdődött, majd a pálya felé vették az irányt a játékosok.

A „rávezető” tréningen nem vett részt Károly Bálint, aki kisebb térdproblémákkal küzd, illetve természetesen Fellai József sem, akire tavasszal már nem számíthatunk. Őt Szabó Dorottya gyógytornász foglalkoztatta a teremben.

Ott volt viszont a pályán két régi-új focistánk, Beke Péter és Gajág Gergő. Rajtuk kívül három U17-es kerettag, Katona Levente (középhátvéd), Keresztes Barna (középpályás), és Ulakity Márk (jobbvédő) futott ki a műfűre a többiekkel. Ők egy ideig még a felnőttekkel készülnek. Egyelőre arról nincs szó, hogy végleg „felkerülnének”, de Márton Gábor szeretett volna megismerkedni velük, megnézni, mennyire állják meg a helyüket az idősebbek között. Továbbá néhány gyakorlatnál, edzésnél szerencsésebb, ha 22 fős kerettel tud dolgozni vezetőedzőnk.

A piros-feketék ezen a héten még csak tréningekkel, illetve egy szombati csapatösszetartással készülnek, az első edzőmérkőzést jövő szombaton (január 27) 14 órától játsszák a Kecskemét ellen.

A keret még nem alakult ki véglegesen, a szakmai stáb további két játékost szeretne szerződtetni.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram