Motivációban nincs hiány

Mojzer György a munkában hisz, valamint abban, hogy tavasszal megkezdi a bajnoki gólok gyártását.

Nincs még egy hete sem, hogy elkezdték a téli felkészülést a PMFC-nél. Az első két tréning még inkább amolyan rávezető jellegű volt, Márton Gábor és a szakmai stáb igyekezett gyors és átfogó képet kapni arról, hogy Mojzer Györgyék elvégezték-e a szabadság idejére kiadott edzésmunkát és megfelelő erőállapotban tértek-e vissza.

– A legutóbbi két edzés már elég intenzív volt – árulta el Mojzer György, csapatunk támadója, aki a munkában hisz. – Személy szerint én szeretem az alapozó időszakot, csak ez a hideg ne lenne… Azért dolgozunk, hogy összeálljon a játékunk. Az edzéséken gyakoroltak igazán majd a felkészülési mérkőzések során jönnek ki, ekkor tudjuk meg, hogy jó úton haladunk-e.

A 27 esztendős támadó teljes odaadással végzi a dolgát, hiszen tudja, ezalatt a bő másfél hónap alatt kell felépítenie magát ahhoz, hogy a tavaszi szezon végére sikerüljön véghezvinni a bajnoki cím és a feljutás kiharcolását. Ehhez persze gólokat kell szereznie, amik ősszel elmaradoztak.

– Finoman fogalmazva nem úgy sikerült az őszi szezonom, ahogy azt vártam volna. Tavasszal ennél jó pár góllal többet szeretnék rúgni, ugyanakkor nem személyes célok vezérelnek, hanem a csapat sikerét helyezem előtérbe, vagyis, hogy feljussunk a másodosztályba. Igyekszem ehhez gólokkal hozzájárulni, emiatt kellően motiváltnak érzem magam.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram